Sinds 1933 een begrip in Havelte

Service


Theehuis ´t hunebed biedt de volgende services:

- ION oplaadpunt

- Toilet voor minder validen

- Babyroom

- Groepsvervoer

 

 

- ION oplaadpunt

 

Wat is een ION oplaadpunt?

"Een ION oplaadpunt is in principe een plek op bijvoorbeeld het terras buiten, waar ION bezitters (bezitters van een elektrische fiets) hun fiets kunnen opladen via het gewone stopcontact (220V)".

 

Hoe kan een ION oplaadpunt aangelegd worden?

"Hiervoor is een stroomvoorziening nodig, bij voorkeur daar waar de fietsen gestald worden. Deze stopcontacten dienen waterdicht te zijn. U bent vrij in het bepalen hoeveel stopcontacten u wilt aanleggen, maar hou er rekening mee dat er meerdere fietsers tegelijk eventueel hun fiets zouden willen opladen. Een enkel stopcontact is dan te weinig. Ons voorstel zou minimaal drie stopcontacten zijn. Ook is het handig wanneer deze stopcontacten uit elkaar liggen, zodat er genoeg ruimte is voor de fietsen. Voor wat betreft het aanleggen van deze voorziening komt SPARTA niet tegemoet in de kosten. Uiteraard levert deze extra service, u extra klandizie, publiciteit en inkomsten op".

 

Hoe lang duurt het opladen van een ION tussentijds?

"(In principe gaat SPARTA ervan uit dat de ION- berijder vooraf zijn fiets volledig oplaadt, alvorens een fietstocht te gaan maken) Gedurende het verblijf in uw restaurant of café zal de fiets opgeladen worden binnen gemiddeld 1,5 à 2 uur".

 

Wat kost de stroom tijdens het opladen van de ION tussentijds?

"Ongeveer 3,4 eurocent voor een tussentijdse lading. Deze kosten zijn dus erg laag. Een advies is om te communiceren: gratis stroom bij consumptie".

 

Wat zijn de benodigdheden voor het opladen?

"Een ION-berijder neemt over het algemeen zijn eigen lader mee onderweg. Als mogelijke complete service zou u ook als horecapunt een lader of enkele laders te leen kunnen aanbieden. U kunt deze laders bestellen via de marketing afdeling tegen betaling (055-357 87 27). Overigens kunnen deze laders niet tegen de regen".

 

- Groepsvervoer

Tevens kunnen wij het vervoer regelen van en naar het theehuis. (voor o.a. feesten en partijen)

 

- Toilet voor mindervaliden.

 

- Babyroom